Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Top 5 σελιδες πωλησης συμπληρωματων



Το υποσχεθήκαμε και το κάναμε. Το Team του U.F.C πραγματοποίησε μια έρευνα αγοράς σχετικά με e-shop πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής. Ανάμεσα σε 38 e-shop καταλήξαμε στα 5 καλύτερα, βάση τιμής, προσφορών, εκπτώσεων, τρόπου πληρωμής και χρόνου παράδοσης.

Γιατί να δίνει κανείς 50 και 60 ευρώ για μια πρωτείνη, όταν την ίδια μπορεί να την αγοράσει με 40 ευρώ και να την παραλάβει έξω απο την πόρτα του σπιτιού του.



1) Prozis - Exceed Yourself



Για εμάς είναι το μέλλον στα e-shop πώλησης συμπληρωμάτων. Με έναν φοβερό χρόνο παράδοσης 2-3 ημερών απο την μέρα παραγγελίaς, με ένα πολύ καλό point system που σου προσφέρει πολλά δώρα με κάθε παραγγελία, με πάνω απο 25 γνωστές φίρμες εταιρειών και με τιμές που κόβουν την ανάσα, την κατατάσουμε αναμφίβολα πρώτη στο top 5 της λίστας. Το Team του U.F.C δηλώνει fan της συγκεκριμένης εταιρείας. Με παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δωρεάν μεταφορικά.

Έχει όλους τους τρόπους πληρωμής εκτός της αντικαταβολής.*

2) Bodybuilding.com - Online Store

Ίσως το νούμερο 1 αυτή την στιγμή παγκοσμίως σε πωλήσεις. Εξαιρετικές τιμές, τεράστια ποικιλία εταιρειών, προσφορές και δώρα την έχουν οδηγήσει τα τελευταία 7 χρόνια στο Hall of Fame των supplements online stores. Περιέχει επίσης σύστημα αξιολόγησης των συμπληρωμάτων καθώς και σχόλια απο καταναλωτές.

Παρόμοιος τρόπος πληρωμής*


3) IAFStore



Το μάθαμε πριν λίγες εβδομάδες και το αγαπήσαμε. Πολύ καλές τιμές και ποικιλία, μόνο μειονέκτημα ο χρόνος παράδοσης, αλλά για μεγάλες παραγγελίες αξίζει τον κόπο.


4) ProteinMaster



Είμαστε κατά με ότι έχει σχέση στην Ελλάδα με πώληση συμπληρωμάτων. Δεν θα αναφερθούμε σε εταιρείες ή αλυσίδες, αλλά θεωρούμε απαράδεκτο αυτό που γίνεται τόσα χρόνια στην Ελλάδα με την κερδοσκοπία στον συγκεκριμένο χώρο.

Μέσα όμως σε όλη αυτή την τραγική κατάσταση, θεωρούμε το proteinmaster ως μια πολύ καλή προσπάθεια που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο άλλες εταιρείες του εξωτερικού. Πολύ καλές τιμές όπως και χρόνος παράδοσης, μεγάλη ποικιλία προιόντων, προσφορές και δώρα.

Όλοι οι γνωστοί τρόποι πληρωμής καθώς και αντικαταβολή.


5) E-bay



Handz off και εδώ. Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε όταν αναφερόμαστε στο E-Bay. Άπειρη γκάμα προιόντων σε τιμές που ξεπερνούν κάθε ιδέα. Το μοναδικό μειονέκτημα όσον αφορά τους Έλληνες καταναλωτές είναι ότι σε προιόντα που έρχονται απο Αμερική ή Κίνα ο χρόνος παραλαβής είναι πολύ μεγάλος.

Όλοι οι γνωστοί τρόποι πληρωμής και εδώ.

Καλές αγορές!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...