Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

"S" : Τι μου την σπαει στο γυμναστηριο


Αυτή την στιγμή νιώθω πως αντιπροσωπεύω λίγους και καλούς. Ναι καλά διαβάζεις λίγους και καλούς. Βλέπεις σαν χώρα, είμαστε σε όλα 20 χρόνια πίσω (εκτός της φοροδιαφυγής και της λαμογιάς), έλλειψη νοοτροπίας θα το έλεγα, και φυσικά αναφέρομαι στο θέμα της γυμναστικής.
Δεν είμαι εδώ για να κρίνω όμως όσους γουστάρουν να αράζουν αντί να πάνε για παράδειγμα σε ενα γυμναστήριο, αλλά για όσους γουστάρουν να αράζουν ΜΕΣΑ στο γυμναστήριο...

Μου την σπάει:

1. Ο τύπος που σκάει με 5 φίλους του (γιατί δεν πήγαινε για καφέ;), συζητώντας μαζί τους για τον Ολυμπιακό, για το αν θα πάει Β' Εθνική ο ΠΑΟ, για τα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου, και για το πόσα άλογα έβγαλε σε δυναμομέτρηση το EVO του Μπασινά. Φίλε, μίλα όσο θες, αλλά φύγε απο το όργανο που έχεις πιάσει εσύ με τους υπόλοιπους Dalton.



2. Ο τύπος που ετοιμαζόταν 1 ώρα για να πάει στο DC, αλλά κατέληξε σε ένα γυμναστήριο. Απαραίτητη προυπόθεση η V μπλούζα μέχρι τον αφαλό σε ροζ χρώμα, γυαλί Carrera μούφα, Dsquared τζινάκι απο Ricardo 20 ευρώ και ακουστικά που παίζει μόνο Playmen και τα καινούργια του Μήδε YoOo! Όπως λέει και ένας φίλος, "στο gym σκας με σκισμένη μπλούζα, και την σκίζεις παραπάνω απο το πρίξιμο".

3. Ο σουβλατζ...εμ συγνώμη...ο γυμναστής που μοιάζει με σουβλατζή. Βρε αδερφέ μου, αν ήμουν διαιτολόγος, και ήμουν 150 κιλά, θα με εμπιστευόσουν να σου βγάλω μια δίαιτα? ΟΧΙ! (σαν αυτό του Μεταξά). Γιατί ρε ψηλέ τότε να σε εμπιστευτώ εγώ, ή ο καθένας να του βγάλεις ένα πρόγραμμα ή να του δώσεις μια διατροφή; Η δουλειά σου αυτή είναι, προσπάθησε τουλάχιστον να μοιάζεις με γυμναστή, γιατί θα στη φάει άλλος τη θέση και θα κλαις...

4. O "χοντροφουσκοτός". Είναι 130 κιλά, τρώει 6.000 θερμίδες την μέρα, σηκώνει σπίτια αεροπλάνα και υποβρύχια (τις βανίλιες το γλυκό) αλλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να τον πεις χοντρο, απλά είναι φουσκωτός. Οι φίλοι του επειδή τον φοβούνται όποτε τον βλέπουν του λένε "που σε ρε θηρίο;" και τον κερνάνε 1 δίπιττο. Γράμμωση; τι είναι αυτό; γράμμωση κάνουν οι ποδοσφαιριστές...Φήμες λένε οτι οδηγάει παπάκι στον δρόμο.



5. Ο 60 κιλά κόκκαλ....εμ κομμάτια εννοώ, που τριγυρνάει με το χαμόγελο που είχε ο Jay Cutler όταν κέρδισε το Mr.Olympia το 2007...επίσης πιστεύει ότι κερδίζει τον Cutler και στην γράμμωση. Φίλε μου, πρέπει να μάθεις την αλήθεια, δεν είσαι γυμνασμένος, απλά δεν έχεις λίπος. Και ο Χριστούλις όταν σταυρώθηκε είχε κοιλιακούς. Ψαρώνει κάθε χαζογκόμενα η οποία τον θεωρεί most fitness man on earth.



6. Η γυναίκα-ζαντολάστιχο. Σκάει πάντα βαμμένη, στην τρίχα, φτιαγμένα μαλλιά και τα συναφή...δεν θα πω κάτι παραπάνω.

Προς το παρών αυτά...και να θυμάστε, το lifestyle είναι θαυματουργό, απο μηδενικό σε κάνει νούμερο!!

"S"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...